Welkom bij de Koopaccus.net - Goedkope Accu en Batterijen en Adapter Kopen!

  • HP TPN-CA13 Laptop Adapter
  • HP TPN-CA13 Laptop Adapter
  • HP TPN-CA13 Laptop Adapter
  • HP TPN-CA13 Laptop Adapter
  • HP TPN-CA13 Laptop Adapter
Accu certificaat

Goedkope HP TPN-CA13 Laptop Adapter voor HP Pavilion15-dk Spectre(135W)

Onze prijs:€66.54

Voorraad: Op voorraad !

Waarom kiest u voor ons?
Waarom kiest u voor ons?

Gloednieuwe kwaliteit, directe levering van de originele fabriek, laagste prijs, beste kwaliteit en langste levensduur.
Een jaar garantie, gratis vervanging voor kwaliteitsproblemen.
30-daagse gratis ervaring, geen reden om terug te keren.
Het professionele team beantwoordt vragen online 24 uur per dag met snelle levering.

Geschikt voor de volgende onderdeelnummers:

TPN-CA13 TPN-DA11 L15534-001

Geschikt voor de volgende model:

HP Pavilion15-dk Spectre
Packing Included:
1x AC Adapter
1x Power Cord(fit your country plug)

Meerdere Intelligente Bescherming

Tags:HP TPN-CA13,HP TPN-CA13 Voeding,HP TPN-CA13 Laptop Adapter,Oplader HP TPN-CA13,HP TPN-CA13 Adapter vervangen,HP TPN-CA13 Laptop Adapter kopen

Eenvoudig de juiste adapter vinden

De juiste adapter vinden voor jouw laptop is eigenlijk eenvoudiger dan het lijkt. Via deze pagina geven wij je informatie hoe je dit aanpakt door middel van een stappenplan. Wil je liever een variant die geschikt is voor vrijwel elke laptop? Ga dan binnen ons assortiment gelijk op zoek naar een universele adapter. Heb je na het volgen van het stappenplan nog vragen? Of kan je de juiste adapter niet vinden op onze website? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.
Stap 1: Controleer het partnummer
Elke adapter heeft een apart onderdeelnummer. Dit noemen we ook wel het ‘partnummer’. Deze kun je meestal op de onderkant (aan de binnenzijde) van de laadstekker vinden. Op de sticker aan de onderkant van de adapter staat het partnummer. Vaak staat hier een P/N voor, gevolgd door een reeks nummers.
Stap 2: Controleer het model van je laptop
Naar het modelnummer van je laptop hoef je niet oneindig te zoeken, deze is eenvoudig te vinden omdat deze op meerdere plekken staat aangegeven. Bijvoorbeeld bij het beeldscherm of aan de onderkant van de laptop. Het modelnummer herken je aan een sticker met een reeks getallen en letters met vooraf ‘model’ of ‘product’. Je mag ook altijd een foto van de laptop mailen naar de klantenservice als je het niet zeker weet. Wij helpen je dan alsnog om het juiste modelnummer te vinden.
Stap 3: De juiste adapter vinden
Noteer het model- of partnummer van je laptop. Rechtsboven op deze site zie je een zoekbalk, vul hier het betreffende nummer in. Het systeem gaat vervolgens aan de slag om de juiste adapter voor je te vinden. Doorklikken is niet nodig, je wordt gelijk naar de betreffende pagina geleid. Controleer zelf ook nog voor de zekerheid of het model- en partnummer in de beschrijving overeenkomen. Krijg je geen zoekresultaten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je dan om het juiste exemplaar te vinden voor jouw laptop. Indien nodig bestellen wij de adapter.
Aandachtspunten
Heb je de juiste adapter voor je laptop kunnen vinden? Controleer dan altijd of het voltage overeenkomt met je huidige exemplaar. Een 11,1-10,8V adapter s gelijk en 14,4-14,8V ook. Verwissel deze voltages niet. Met te veel stroomtoevoer beschadig je de laptop, met te weinig spanning werkt je systeem niet goed. Om de passende laadstekker te vinden is het ook altijd verstandig om te letten op de plug. De moet dezelfde vorm hebben als je huidige adapter wil je dit goed op de laptop aansluiten.

Gerelateerde producten


  • apple
  • bosch
  • canon
  • epson
  • hp
  • philips
  • samsung
  • siemens
  • sony

Copyright © 2024 by Koopaccus.net

Veilig Betalen