Welkom bij de Koopaccus.net - Goedkope Accu en Batterijen en Adapter Kopen!

  • Yipinte 902040 Speelgoed Accu
  • Yipinte 902040 Speelgoed Accu
Accu certificaat

Goedkope Accu Yipinte 902040 voor Yipinte Toy Beauty Meter LED Light Wireless Bluetooth(800mAh)

Onze prijs:€19.88

Voorraad: Op voorraad !

Deze Yipinte 902040 Accu voor Yipinte Toy Beauty Meter LED Light Wireless Bluetooth! Deze accu is betaalbaar, perfecte vervanging van uw originele accu. De maximale capaciteit van deze accu is 800mAh, Met deze Yipinte 902040 Accu kunt u weer jaren vooruit met uw apparatuur!

Waarom kiest u voor ons?
ONS VOORDEEL

※Perfect Compatibel
Al onze accu's zijn gloednieuw, 100% compatibel originele accu voor veiligheid en efficiëntie.
※Internationale Certificering
Alle batterijen voor Yipinte 902040 leverde hebben internationaal certificering genoemd (CE, UL, ROHS, ISO, 9001 / 9002).
※Accucellen van hoogste kwaliteit
De innerlijke accucellen zijn de belangrijkste deel in een Speelgoed Accu. Daarom onze accupack inhoudt klasse A-accucellen en die garanderen de veiligheid in het gebruik, betrouwbare prestaties en langere levensduur.
※100% Real Capaciteit
Laat u niet misleiden door valse advertenties! Al onze batterijen worden strikt gecontroleerd. Zij overeenstemmen of even overtreffen met de prestaties van originele batterijen.
※Er zit een intelligente chip in de innerlijke printplaat
De printplaat heeft een ingebouwde intelligente controlechip, de Yipinte 902040 accu kan werken met snellere acculading, minder vermogensverlies en langere ontlaadtijd.
※Veilige Verpakking
Onze batterijen zijn verpakt met antistatische zakjes in vast kartonnen en in synthetisch schuim om de veiligheid van uw vervangende accu te beschermen.

Opmerking:
Controleer het model en de vorm van uw originele batterij van de Yipinte 902040 (gebruik Ctrl + F om naar modellen te zoeken). Zorg ervoor dat u de juiste batterij krijgt.

Geschikt voor de volgende onderdeelnummers:
Geschikt voor de volgende model:

Yipinte Toy Beauty Meter LED Light Wireless Bluetooth

Meerdere Intelligente Bescherming

FAQs
Is jouw Yipinte 902040 batterij gloednieuw of gerenoveerd?
Al onze accu's zijn gloednieuw. We verkopen nooit accu dat oud, tweedehands of gerenoveerd is. We gebruiken allen de beste accucellen en componenten om uw zekerheid en ervaring te beschermen.
Kan mijn Yipinte 902040 Speelgoed Accu verschillende capaciteiten gebruiken?
Natuurlijk. Omdat de capaciteit van accu de verenigbaarheid niet zal beïnvloeden. Een accu met een groter capaciteit kan de oplaadtijd en looptijd van laptop verlengen. Niet alleen capaciteit, de controlering van de maat en het gewicht is ook belangrijk. Vanwege accu met een grotere capaciteit waarschijnlijk groter zijn, dus ze zijn onpraktisch voor sommige bedoeling.
Zal de voltage van Yipinte 902040 batterij zijn verenigbaarheid beïnvloeden?
Jazeker. Let er bij als u de accu van uw laptop vervangen, moet u dezelfde voltage gebruiken als de originele batterij. Echter zijn er soms uitzonderingen, bijvoorbeeld de volgende voltage: 3.6V/3.7V, 7.2V/7.4V, 10.8V/11.1V, 14.4V/14.8V.
Wat kan ik doen om ervoor te zorgen dat de Yipinte 902040 Speelgoed Accu langer meegaat?
1.Dim uw scherm.
2.Voorkom blootstelling aan extreme temperaturen.
3.Laat uw Yipinte 902040 Speelgoed Accu niet opraken.
4.Schakel ongebruikte apparaten en poorten (zoals USB-luidsprekers of externe schijven) uit.
5.Selecteer de juiste Yipinte 902040 vervangende batterij. Onder dezelfde gebruiksomstandigheden draagt een batterij met een lagere capaciteit sneller dan een batterij met een hogere capaciteit omdat deze vaker moet worden opgeladen.
Opmerking: Alle batterijen verslijten na verloop van tijd. Wanneer wordt vastgesteld dat de bedrijfstijd niet langer bevredigend is, moeten mogelijk nieuwe batterijen worden gekocht.

Tags:Yipinte 902040,Yipinte 902040 batterij,Yipinte 902040 Speelgoed Accu,batterij Yipinte 902040,Yipinte 902040 Accu vervangen,Yipinte 902040 Speelgoed Accu kopen

De juiste accu vinden

De juiste accu voor jouw laptop vinden is eenvoudiger dan het lijkt. Door het grote aanbod twijfelen veel mensen toch of ze wel de juiste laptop accu kiezen. Om jou te helpen met het vinden van de juiste batterij, hebben we op deze pagina informatie en tips op een rijtje gezet. Kun je de juiste batterij toch niet vinden op onze website? Neem dan even contact op met onze klantenservice, en wij gaan ons best doen om deze voor jou te bestellen.
Stap 1: Controleer het partnummer van de accu
Elke accu heeft een apart onderdeelnummer, het zogenaamde partnummer. Om het partnummer van jouw batterij te achterhalen, is het nodig om de accu eerst los te koppelen. Meestal kan je het partnummer aan de onderkant (binnenkant) van de batterij vinden. Aan de onderkant zit namelijk een sticker, waar het nummer op staat. Meestal met P/N, Replace of Spare ervoor.
Stap 2: Controleer het model van je laptop
Het modelnummer van je laptop kun je vinden op meerdere plekken. Vaak zijn modelnummers van laptops korte cijfercombinaties. Maar er zijn ook laptopmodellen waarbij het nummer erg lang is.
Je kunt het modelnummer vinden op:
Sticker onderop de laptop
Accuvak van de laptop
Aankoopbon, doos of bevestiging van de aankoop van de laptop
Kan je het modelnummer niet vinden? Neem dan gerust contact op via de mail of telefoon.
Stap 3: Zoeken en vinden op Koopaccus.net
Het model- en partnummer kunnen je helpen bij de zoektocht naar een nieuwe accu. Als je één van deze nummers hebt gevonden, kun je deze invoeren in de zoekbalk rechtsboven op deze website. Vervolgens word je direct naar de juiste accu voor jouw laptop geleid. Daarna kun je voor de zekerheid op de productpagina controleren of je echt de juiste accu hebt. Geen resultaat? Neem dan even contact op en wij gaan op zoek naar de juiste batterij.
Waar moet je op letten bij het kiezen van een batterij?
Het voltage van de nieuwe batterij mag niet erg verschillen met de oude batterij. Dit kan ervoor zorgen dat de laptop de nieuwe accu niet herkent en deze niet werkt.
De capaciteit van de nieuwe en de oude accu mag wel verschillen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een batterij met een hogere capaciteit. Kies het liefst voor een lithium batterij (Li-ion) in plaats van een NiMH accu. Een Li-ion accu is compacter, levert meer energie en is resistent tegen omgevingen met een hogere of juist lagere temperatuur.

Gerelateerde producten


  • apple
  • bosch
  • canon
  • epson
  • hp
  • philips
  • samsung
  • siemens
  • sony

Copyright © 2024 by Koopaccus.net

Veilig Betalen