Welkom bij de Koopaccus.net - Goedkope Accu en Batterijen en Adapter Kopen!

  • Jumper WTL-3687265 Laptop Accu
Accu certificaat

Goedkope Accu Jumper WTL-3687265 voor Jumper EZBook 3 Pro A13B-CO(4500mAh (32.4Wh))

Onze prijs:€64.26

Voorraad: Op voorraad !

Deze Jumper WTL-3687265 Accu voor Jumper EZBook 3 Pro A13B-CO! Deze accu is betaalbaar, perfecte vervanging van uw originele accu. De maximale capaciteit van deze accu is 4500mAh (32.4Wh), Met deze Jumper WTL-3687265 Accu kunt u weer jaren vooruit met uw apparatuur!

Alle artikelen worden binnen 1 - 2 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden.

Waarom kiest u voor ons?
ONS VOORDEEL

※Perfect Compatibel
Al onze accu's zijn gloednieuw, 100% compatibel originele accu voor veiligheid en efficiëntie.
※Internationale Certificering
Alle batterijen voor Jumper WTL-3687265 leverde hebben internationaal certificering genoemd (CE, UL, ROHS, ISO, 9001 / 9002).
※Accucellen van hoogste kwaliteit
De innerlijke accucellen zijn de belangrijkste deel in een Laptop Accu. Daarom onze accupack inhoudt klasse A-accucellen en die garanderen de veiligheid in het gebruik, betrouwbare prestaties en langere levensduur.
※100% Real Capaciteit
Laat u niet misleiden door valse advertenties! Al onze batterijen worden strikt gecontroleerd. Zij overeenstemmen of even overtreffen met de prestaties van originele batterijen.
※Er zit een intelligente chip in de innerlijke printplaat
De printplaat heeft een ingebouwde intelligente controlechip, de Jumper WTL-3687265 accu kan werken met snellere acculading, minder vermogensverlies en langere ontlaadtijd.
※Veilige Verpakking
Onze batterijen zijn verpakt met antistatische zakjes in vast kartonnen en in synthetisch schuim om de veiligheid van uw vervangende accu te beschermen.

Opmerking:
Controleer het model en de vorm van uw originele batterij van de Jumper WTL-3687265 (gebruik Ctrl + F om naar modellen te zoeken). Zorg ervoor dat u de juiste batterij krijgt.

Geschikt voor de volgende onderdeelnummers:
Geschikt voor de volgende model:

Jumper EZBook 3 pro
Jumper EZBook 3 Pro 13.3
Jumper EZBook 3 Pro 64GB
Jumper EZBook 3 Pro LB10
Jumper EZBook 3 Pro S
Jumper EZBook 3 PRO SSD
Jumper EZBook 3 Pro V3
Jumper EZBook 3 Pro V4
Jumper EZBook 3 Pro Vs
Jumper EZBook 3 S
Jumper EZBook 3 SE
Jumper EZBook 3 SL
Jumper EZBook 3S
Jumper EZBook 3s MB10
Jumper EZBook 3SE
Jumper EZBook 3SL
Jumper EZBook i7
Jumper EZBook i7S
Jumper EZBook LB10
Jumper EZBook MB10 3S
Jumper EZBook X3
Jumper NoteBook SLIM S130
Jumper Trekstor Primebook C11
Jumper SurfBook A13
Jumper SurfBook A13B
Jumper SurfBook A13B-CO
Jumper SurfBook A13B-PO
Jumper PEAQ s130
Jumper Slim S130
Jumper Slim S130-CA464PT
Jumper Slim S130-CG464PT

Meerdere Intelligente Bescherming

FAQs
Is jouw Jumper WTL-3687265 batterij gloednieuw of gerenoveerd?
Al onze accu's zijn gloednieuw. We verkopen nooit accu dat oud, tweedehands of gerenoveerd is. We gebruiken allen de beste accucellen en componenten om uw zekerheid en ervaring te beschermen.
Kan mijn Jumper WTL-3687265 Laptop Accu verschillende capaciteiten gebruiken?
Natuurlijk. Omdat de capaciteit van accu de verenigbaarheid niet zal beïnvloeden. Een accu met een groter capaciteit kan de oplaadtijd en looptijd van laptop verlengen. Niet alleen capaciteit, de controlering van de maat en het gewicht is ook belangrijk. Vanwege accu met een grotere capaciteit waarschijnlijk groter zijn, dus ze zijn onpraktisch voor sommige bedoeling.
Zal de voltage van Jumper WTL-3687265 batterij zijn verenigbaarheid beïnvloeden?
Jazeker. Let er bij als u de accu van uw laptop vervangen, moet u dezelfde voltage gebruiken als de originele batterij. Echter zijn er soms uitzonderingen, bijvoorbeeld de volgende voltage: 3.6V/3.7V, 7.2V/7.4V, 10.8V/11.1V, 14.4V/14.8V.
Wat kan ik doen om ervoor te zorgen dat de Jumper WTL-3687265 Laptop Accu langer meegaat?
1.Dim uw scherm.
2.Voorkom blootstelling aan extreme temperaturen.
3.Laat uw Jumper WTL-3687265 Laptop Accu niet opraken.
4.Schakel ongebruikte apparaten en poorten (zoals USB-luidsprekers of externe schijven) uit.
5.Selecteer de juiste Jumper WTL-3687265 vervangende batterij. Onder dezelfde gebruiksomstandigheden draagt een batterij met een lagere capaciteit sneller dan een batterij met een hogere capaciteit omdat deze vaker moet worden opgeladen.
Opmerking: Alle batterijen verslijten na verloop van tijd. Wanneer wordt vastgesteld dat de bedrijfstijd niet langer bevredigend is, moeten mogelijk nieuwe batterijen worden gekocht.

Tags:Jumper WTL-3687265,Jumper WTL-3687265 batterij,Jumper WTL-3687265 Laptop Accu,batterij Jumper WTL-3687265,Jumper WTL-3687265 Accu vervangen,Jumper WTL-3687265 Laptop Accu kopen

De juiste accu vinden

De juiste accu voor jouw laptop vinden is eenvoudiger dan het lijkt. Door het grote aanbod twijfelen veel mensen toch of ze wel de juiste laptop accu kiezen. Om jou te helpen met het vinden van de juiste batterij, hebben we op deze pagina informatie en tips op een rijtje gezet. Kun je de juiste batterij toch niet vinden op onze website? Neem dan even contact op met onze klantenservice, en wij gaan ons best doen om deze voor jou te bestellen.
Stap 1: Controleer het partnummer van de accu
Elke accu heeft een apart onderdeelnummer, het zogenaamde partnummer. Om het partnummer van jouw batterij te achterhalen, is het nodig om de accu eerst los te koppelen. Meestal kan je het partnummer aan de onderkant (binnenkant) van de batterij vinden. Aan de onderkant zit namelijk een sticker, waar het nummer op staat. Meestal met P/N, Replace of Spare ervoor.
Stap 2: Controleer het model van je laptop
Het modelnummer van je laptop kun je vinden op meerdere plekken. Vaak zijn modelnummers van laptops korte cijfercombinaties. Maar er zijn ook laptopmodellen waarbij het nummer erg lang is.
Je kunt het modelnummer vinden op:
Sticker onderop de laptop
Accuvak van de laptop
Aankoopbon, doos of bevestiging van de aankoop van de laptop
Kan je het modelnummer niet vinden? Neem dan gerust contact op via de mail of telefoon.
Stap 3: Zoeken en vinden op Koopaccus.net
Het model- en partnummer kunnen je helpen bij de zoektocht naar een nieuwe accu. Als je één van deze nummers hebt gevonden, kun je deze invoeren in de zoekbalk rechtsboven op deze website. Vervolgens word je direct naar de juiste accu voor jouw laptop geleid. Daarna kun je voor de zekerheid op de productpagina controleren of je echt de juiste accu hebt. Geen resultaat? Neem dan even contact op en wij gaan op zoek naar de juiste batterij.
Waar moet je op letten bij het kiezen van een batterij?
Het voltage van de nieuwe batterij mag niet erg verschillen met de oude batterij. Dit kan ervoor zorgen dat de laptop de nieuwe accu niet herkent en deze niet werkt.
De capaciteit van de nieuwe en de oude accu mag wel verschillen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een batterij met een hogere capaciteit. Kies het liefst voor een lithium batterij (Li-ion) in plaats van een NiMH accu. Een Li-ion accu is compacter, levert meer energie en is resistent tegen omgevingen met een hogere of juist lagere temperatuur.

Gerelateerde producten


  • apple
  • bosch
  • canon
  • epson
  • hp
  • philips
  • samsung
  • siemens
  • sony

Copyright © 2024 by Koopaccus.net

Veilig Betalen